معاون حقوقی و امور مجلس در خصوص اقدامات این معاونت در جنگ ۱۲ روزه و همچنین پیگیری‌های آتی آن برای جبران خسارات گفت.

باشگاه خبرنگاران جوان - حیدری گفت: معاونت حقوقی و امور مجلس صداوسیما پیگیری‌های حقوقی لازم را درخصوص حمله رژیم صهیونی به ساختمان شیشه‌ای و جبران خسارات وارده به رسانه ملی در دستور کار دارد و مکاتباتی نیز در این خصوص انجام داده است.

وی ضمن محکوم کردن حمله رژیم صهیونی به ساختمان شیشه‌ای بیان کرد: این اقدام نقص قوانین بین‌المللی؛ حقوق بشری و حقوق رسانه است و ما مستندات خود را در این خصوص به مراجع حقوقی بین‌المللی ارائه داده‌ایم.

معاون حقوقی و امور مجلس رسانه ملی با اشاره به ابعاد حقوقی جنایت رژیم صهیونی در صداوسیما خاطرنشان کرد: در تمام معاهدات بین‌المللی به این امر بسیار ویژه پرداخته شده و قوانین و موازین بسیار سنگینی وجود دارد.

وی گفت: در مجمع عمومی سازمان ملل، بر اساس منشور ملل متحد و بر اساس تمام کنوانسیون‌های بین‌المللی؛ رسانه ملی و رادیو تلویزیون هر کشوری در زمان جنگ و خبرنگاران آن باید امن‌ترین جا باشد و هرگونه حمله و تعرضی به خبرنگار یا به رسانه صراحتا در تمامی قوانین، جنایت جنگی محسوب می‌شود و اگر جنایت جنگی تشخیص داده شد؛ تمامی نهادهای بین‌المللی معتبر و طرف‌های درگیر موظفند بر اساس تعهداتی که دارند طرفی که این اقدام نابجا را انجام می دهد دادگاهی و احضار کنند.

معاون حقوقی و امور مجلس رسانه ملی در ادامه به ملت شریف ایران اطمینان داد همکارانش در سازمان صداوسیما در سراسر کشور و در تمام دنیا به خدمت به ملت افتخار می‌کنند و مفتخر هستند که  سرباز ولایت و در خدمت اسلام باشند. حیدری افزود: این رسانه ملی، رسانه‌ای است که منویات مقام معظم رهبری را می‌خواهد اجرا کند و به فضل خداوند با تمام توان ایستاده‌ایم و تمام دسیسه‌های رژیم کودک‌کش صهیونیستی را به دنیا مخابره خواهیم کرد.

حیدری در ادامه گفت: به منظور آن‌که نمایندگان مجلس نیز از نزدیک در جریان جنایت رژیم صهیونی علیه رسانه ملی قرار گیرند با هماهنگی معاونت حقوقی و امور مجلس صداوسیما؛ اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس روز ۲ تیر ۱۴۰۴ از ساختمان شیشه‌ای و استودیوی تخریب شده شبکه خبر بازدید کردند.

وی تصریح کرد: اعضای کمیسیون فرهنگی در جریان این بازدیدها آمادگی خود را برای حمایت از سازمان صداوسیما و ارتقای مرجعیت رسانه‌­ای این سازمان اعلام کردند.

معاون حقوقی و امور مجلس همچنین گفت: تعداد دیگری از نمایندگان مجلس نیز به‌­صورت مجزا درخواست بازدید از ساختمان شیشه‌­ای را داشته و دارند که برخی از این بازدیدها هماهنگ شده و صورت گرفته است.

احمد حیدری با اشاره به موضوع نفوذ و اهمیت مقابله با آن به­‌خصوص در حوزه فضای مجازی گفت: سازمان صداوسیما در این خصوص پیشنهادهایی را به قوای قضاییه و مقننه ارسال کرده است تا قوانین موجود در این زمینه مورد بازنگری قرار گیرد.

معاون حقوقی و امور مجلس همچنین بیان کرد: با توجه به شرایط خاص رسانه در دوره دفاع 12 روزه و ضرورت حفظ مرجعیت رسانه؛ طرحی را در قالب اصلاح  قانون بودجه و قانون برنامه هفتم پیشرفت به مجلس ارائه می‌دهیم.

وی در ادامه به نقش معاونت حقوقی و امور مجلس صداوسیما در ۱۲ روز تعرض به خاک میهن اشاره کرد و گفت: این معاونت نقش عملیاتی در عملکرد رسانه ملی داشت و مدیران آن با حضور مستمر در محل کار؛ پشتیبان حوزه‌های مختلف سازمان و برنامه‌سازان بودند.

حیدری تاکید کرد که این امر تا حصول نتیجه و احقاق حقوق رسانه ملی و تا محکوم کردن متجاوز در محافل حقوقی و بین‌المللی ادامه خواهد داشت.

معاون حقوقی و امور مجلس صداوسیما در پایان از حضور حدود ۶۰ نماینده مجلس در ویژه برنامه‌های صداوسیما در جنگ ۱۲ روزه نیز خبر داد و گفت: در این ایام با توجه به شرایط ویژه کشور؛ کانال‌های ارتباطی حوزه‌های پیام با نمایندگان محترم مجلس حذف شده بود و در مواردی نیز امکان تماس تلفنی با نماینده مجلس فراهم نبود؛ اما با برنامه‌ریزی صورت گرفته از سوی معاونت حقوقی و امور مجلس؛ نمایندگان محترم مجلس از طرق دیگر همچون ارتباط با دفاتر و اطرافیانشان به برنامه‌های سیما و سیاسی رسانه ملی دعوت شدند تا آنتن زنده از حضور نمایندگان ملت خالی نباشد.

گفتنی است معاون حقوقی و امور مجلس صداوسیما از جمله مدیران رسانه ملی است که ساعتی پس از حمله رژیم صهیونی به ساختمان شیشه‌ای (26 خرداد 1404) در برنامه زنده شبکه خبر حضور یافت و ضمن محکوم کردن این اقدام جنایتکارانه، اعلام کرد از پیگیری حقوقی جنایات رژیم صهیونی علیه صداوسیما خبر داد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار