
باشگاه خبرنگاران جوان - اسفندیار دریکوندی گفت: در روزهای اخیر فعالیتهای حوزه تجارت خارجی در قم تحت هیچ شرایطی متوقف نشد بلکه مانند قبل و حتی با قدرت و حجم بیشتری ادامه پیدا کرد.
مدیرکل گمرکات قم افزود: طی این مدت کارکنان گمرکات قم با همکاری فعالان اقتصادی استان تلاش کردند تا روند صادرات کالاهای تولید شده در واحدهای صنعتی و همچنین واردات کالاهای مورد نیاز مردم بدون وقفه و به صورت مستمر دنبال شود.
او ادامه داد: استان قم از موقعیت خوبی برای فعالیتهای تولیدی به خصوص در بخش صنعت برخوردار است و صنعگران ما توانستهاند با جلب رضایت مشتریان خارجی، حضور موفقی در بازارهای بینالمللی داشته باشند.
۴۱ درصد اقتصاد قم متعلق به بخش صنعت است و در حال حاضر حجم قابل توجهی از اشتغال استان در این بخش قرار دارد.
قم رتبه ششم کشور از نظر اشتغال صنعتی را به خود اختصاص داده که این موضوع نشان دهنده اهمیت صنعت و سرمایه گذاری صورت گرفته برای آن طی سالهای اخیر در این استان است.
همچنین قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، چوب و مبلمان ثامن، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
در شهرکها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد صنعتی با ایجاد ظرفیت اشتغال برای بیش از ۵۰ هزار نفر وجود دارد که صنعتگران در آنها مشغول انجام فعالیتهای تولیدی مورد نیاز کشور هستند.
منبع:روابط عمومی صمت قم