آیین پخت آبگوشت امام حسینی زنگی آباد کرمان

آیین پخت آبگوشت امام حسینی زنگی آباد کرمان
عکاس مهلا جنابی
تاریخ انتشار ۱۵ تير ۱۴۰۴ ۱۴:۴۱
کد خبر
۸۹۷۱۵۸۴
روز تاسوعا و‌عاشورا در کنار مراسم و آیین‌های عزاداری ماه محرم یکی از آیین‌های منحصر‌به‌فرد “آیین پخت آب گوشت امام حسینی“ است. آبگوشت زنگی آباد یکی از غذا‌های سنتی و معروف منطقه زنگی آباد در استان کرمان است این غذا در سال ۱۳۹۷ در فهرست میراث ناملموس ایران قرار گرفت. آبگوشت زنگی آباد با ترکیبی از گوشت، نخود و لوبیا، سیب زمینی ادویه‌های خاص و روش پخت طولانی در دیگ‌های مسی تهیه می‌شود و طعمی منحصر‌به‌فرد دارد، این غذا نه تنها یک خوراک محلی، بلکه بخشی از هویت فرهنگی مردم زنگی آباد و کرمان محسوب می‌شود

آیین پخت آبگوشت امام حسینی زنگی آباد کرمان

روز تاسوعا و‌عاشورا در کنار مراسم و آیین‌های عزاداری ماه محرم یکی از آیین‌های منحصر‌به‌فرد “آیین پخت آب گوشت امام حسینی“ است. آبگوشت زنگی آباد یکی از غذا‌های سنتی و معروف منطقه زنگی آباد در استان کرمان است این غذا در سال ۱۳۹۷ در فهرست میراث ناملموس ایران قرار گرفت. آبگوشت زنگی آباد با ترکیبی از گوشت، نخود و لوبیا، سیب زمینی ادویه‌های خاص و روش پخت طولانی در دیگ‌های مسی تهیه می‌شود و طعمی منحصر‌به‌فرد دارد، این غذا نه تنها یک خوراک محلی، بلکه بخشی از هویت فرهنگی مردم زنگی آباد و کرمان محسوب می‌شود
۱۵ / ۰۴ / ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱
/

پربازدیدترین عکس‌ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.